Vilket flooow!

..eller vad ska man annars säga? Jag hittade min kamera sladd!
Har tyvärr icke så många fina bilder att dela med mig av.. Lite bildbevis på Emmas hårda festande. Eller vad man ska kalla de.



hah!

 Den på Helene är rätt skön... hah..
 För att inte tala om Heidi-Marie. Vad har hänt på golvet?

Dagens lista:

-
Frysit heeeela dagen, suttit å "synat" morötter.
Känner mig hängig nu, ska nog at en tablett å lägga mig.
BEHÖVER hörsel-vern med radio.. senast i morrn... sååå jävla tråkigt å syna annars. Å mp3 e tydligen förbjudet.

+
Fått ÖVERTID i helgen, ska jobba 06-18 på lördag... phu! Men tjänar fett då.


Nu skulle jag vilja åka HEM!
 

Den sista bilden är min snosiga kusin!
Haa de!



Watch out!

Vilken stämning det var på jobbet i dag . VILKEN STÄMNING. hah! Det stod på anteckningstavlan "möte för alla i kantinen kl 22:01!"  undertecknat chefen. Alla som gjort ngt "galet" i fredags sket ner sig. Typ.
Sen blev klockan 22, tillslut! Vad hände?
-Ingen får ha mp3 spelare i fabriken. Okej..!? Inte ett ord om att man funnit hårsnoddar å spännen inne i en av frysarna, folk hade fotat på "fel ställen" m.m.

Tack.

Grym kväll, om ja får säga de själv.

Har nu suttit här vid datorn i få se...hm... 11 timmar kanske.
Vi har haft en grym kväll, ja å Emma. Datorn, energi-dryck, å tv-spel. Å då menar ja äkta jävla supermario. Hah! Sen kom två norrmän från jobbet hit å lattja lite med nintendon. I morrn börjar en ny jobbvecka, 14-22. Normal dygns-rythm för mig iaf... yehaa.

image203

Två tips:

1. Nu har dom gjort det, http://fyllefest.blogg.se/
Min grymma vänner ska blogga när dom e packad, bakis ELLER efter 12 på natten. Bara då är det tillåtet,
kan inte bli annat än grymt!

2. http://store.americanapparel.co.uk/
Alla tjatar om dom kläderna, i know... men det finns massa fina bas plgg där, till en billig penning...
yeeeee!




BILDER från personalfesten, med klös i

image177
Jag på våran förfest (forspill) -de nya partytricket tydligen. Asså jag drack inte ur äckelvasen, bara posa lite för kortet...






Ser visst att dom allra flesta är från förfesten, är Sarah´s kamera de här men så fort ja får min sladd till kameran så kan ja lägga in godbitarna som fattas! Det kommer mer sen.... kanske...

YIHOOO

Nu är jag tillgänglig!
Nu är jag självständig!
Nu är jag norsk!


Mitt nya nummer är: (0047) 4138 2277
Skriver ut de här för jag vet att det nästan bara är personer jag känner som läser. Fick inte i gång det först när jag provade på min samsung men sen pröva jag med mammas gamla nokia som jag fick innan jag åkte, it´s work!

Status: Emma är borta, kvarglömd på ngn efterfest elelr så har hon väl blåst bort i det norska storm, äckel vädret! Jag och Nidia hade myyyys i går kväll. Nu kollar vi på alla grymma repriser på tv4 SVERIGE. Idol, bonde söker fru, m.m

Det svenska funkar åxå, jag har 2 mobiler nu. Men hör gärna av dig på min norska. För mig kostar det bara 69öre minuten å ringa till sverige!

Ha dee!

Personalfest på gro =crazy

Först, förspel hos oss, vart annars? Först kom Tonje, Dina å Victoria, tre stjärnor från jobbet. Sen kom Martine, Helene, Joshua, Markus, Björn, Alex, Linda och Sara...  Röjigt!

Sen tog vi taxi till Gro, fast det tar ca. 10 minuter att gå. Vråla som dårar till "karatefylla" i bilen! Morsomt, morsomt... När vi kom in på festen så ÄGDE vi från gula skiftet på dansgolvet.. det va syyyyyky! Alla dansa inne i kantinen (matsalen) det va så sjukt att festa på jobbet.. men göj.
  Blev lite diskussioner för mig å inte så kul men... gick hem vid 2 i med Nidia, då va festen i full gång, men kände att de inte blev bättre än så för mig.. somna ensam, men vakna inte ensam... hm...de va sykt. Tydligen inte så bra det heller men men.... jobbigt å tycka om "fel" person. Fast ändå rätt. Men fel. Jaja.

Emma har skrap/bränn sår fulla kroppen som ja har förevigat på lite bilder... haha... kan kanppt röra sig. Men de va de nog värt  =) Hon ska börja festa nu igen... herreguuuuuud!! sånt stort party-sug har jeg ikke!

Alkohol kan verkligen göra personer galna, "chef" rockarna, dom vita (förbjudna) åkte fram å jag såg minst 2 tjejer som hade tappat sina kläder å va näck under rocken! Flera gick in i fabriken å röjde å pula. Christian, en av cheferna hade fullt upp att hålla skutan flytande... poor him!

Tyvärr hittar jag inte sladden till kameran nånstans... =( måste glömt den i Sverige... Fan då! Jag som har så grymma bilder från i går... men dom kommer lite senare då.... Ett är på Helene och Heidi-Marie porrdansar som fan! En filmsnutt på Linda på toa, med rödvin över HELA min klänning, å en massa suddiga bilder på alla folk.

Åsså förfesten såklart.... DAMN! Håll till godo, det kommer.........

Nu ska jag läsa SOLO, kolla på sex and the city å käka valnötter... yummie!

Ha de!


Back in buisness(?)

Halllooo! Back in Nörge. Resan ner gick bra, tog 8 timmar å vi stanna bara 2 ggr. Jag kan i-n-t-e hjälpa de men jag blir så nervös när någon annan än jag själv kör. Jo jag är ju rätt grym, men de behöver inte betyda att dom andra är dålig. Men när farten ööökar å man kör 1 dm från vägrenen som är full med grus, så är det väl inte så konstigt!?

Just kommit hem från stan.. PUST. Va inge sugen men i morrn är de "personalfest" på Gro å varken jag lr Linda kände att vi har nå fina kläder... jaja...

Kommer somna tidigt i kväll, som fan! Inom två timmar... in i dimman tack.
Blev en lätt jobbad arbets vecka för mig, 2 dgr! Å jag får va på rosenkål-linjen.. min favorit!

I morrn så får jag norskt nummer. Då kan jag ringa till Sverige för 69 öre/min.

Grymt de!

Rapport från Bjuråker!

Här kommer lite bilder så du får veta hur det ser ur hemma hos mig åså...

image170

Mitt hus!

 Mami Papi Världens bästa Lotus!

Pussel  Mormor framför sitt jättehus


I morrn åker jag tillbaka till Tönsberg! Yihoo!

Ha de!




Update news- VÄRLDSREKORD.

Jag har så. ont. i. ryggen. ÅH.

Nu är jag på Svenska mark tills på Onsdag.. hemresan var en blandning mellan rent helvete och "gangster komedi" alá Smala Sussie. När vi kom till Oslo var det bilkö i en timme minst.. Framför mig körde EN FET LYX-Lexus jeep. Jag beundrade dess glans och kollade storögt. NÄR den tvärbromsar och då måste jag ju mä bromsa.

Bromspedalen var heeeelt lös. Den tog ingenting å de va fruktansvärt. Jag gled rakt mot lybilen när bromsen plötsligt tog på högersidan endast, ja gled ut i höger körfält (ja låg i mitten) och däcken skrek.

Sen stannde vi (jag å Nidia) på närmaste Statoil å ja ringde till pappa å fällde lite tårar. Hah..! Han sa att ja ska köra ändå... "bara att motorbromsa å använda handbromsen"
Alright. Det gick, men det va en sport törs ja löva. Jag körde 8 timmar i sträck (rekord för mig) sen bytte Nidia av å hon klarade det galant utom att vi höll på att köra in i Saras bil 3 ggr. Men det blev natt å mindre vägar i Dalarna så de gick vägen.

En resa som egentligen tar 7-8 h tog 12 FÖR OSS IGEN! Vi körde fel när vi skulle åka efter Saras bil, hon skulle ju visa vägen... tjena.

12 timmar utan att bromsa är väl rekord!?

Men nu r jag alltså hemma i Hälsingland och allt är bra förutom att jag vaknade med ÅRETS ryggsmärtor å ja har legat i sängen ända tills nu. Kan det va bilresan? Känns så trist bara, när man för än gångs skull är ledig å hemma så kan man knappt röra sig...
 I dag ska jag försöka hinna hälsa på båda mina mostrar å kusiner.
Ska knäppa lite kort på huset, snoooos hunden å familjen.

De kommer. Lugn.
WAAWAA WIIWIIII! Ha de!

Dagens citat

Emma sa just: "åååhh fan vad jag skulle vara RÄDD för mig asså om jag va nån annan..." Härligt.

Nu måste jag packa lite å dona, ska åka så fort vi bara hinner i morgon när jag vaknar, efter jobbnatten. Typ klockan 14. Sen åka åka åka bil...
Ha de!

I´m tired.....

...fan vad jag ska vila i helgen. Hemma, i mitt hus. Snosa med hunden. Käka riktig mat! Kött, potatis, sås sånt. Haha..

Nu har jag snart Norskt telefon nummer!  Pratade om de på jobbet i går, att de vart så krångligt. Det tog inte lång stund förrän Reidar hade fixa allt =) Niiiiiiiice.

I dag hade jag tänkt sova till 3 typ, sen duscha, äta, stan, packa å fixa allt. MEN de va visst nån som klampa runt på golvet ovanför mitt huvud vid 12 redan.. så nu kan jag inte sova mer.
 Jag skulle ju egentligen va ledig i går, ja sen vid 21:30 så skulle Emma gå till jobbet å ja skulle följa med en bit å gå på ICAmaxi. Vad händer? Jo Nidia ringer på min mob å säger att ja ska jobba..!? VA? Vart paniiiiikstressad å kuta tillbaks till huset, rev åt mig väskan å sen tog vi bilen til jobbet. Alla lampor på, datorn, sovlinnet å inte ens bh hade jag =) Haha! men det gick ju ändå.
 Glad att ja fick jobba såklart, men halååå hör av er lite tidigare. Tack. Jag hade ju inte med mig nån mat som vanligt, brukar inte bli så hungrig på natten heller, sveper en cola bara så går det bra.. Men då kom räddningen, haha fick hamburgare av Frode. Natten innan fick jag tacos.

Vilken lyx va. Men i kväll ska jag försöka fixa nåt eget...

Nu sitter jag å lyssnar på Disney musiken, kung. Ariel sjunger att hon vill va en männska, det vill jag med.
Ha de!


image169


Bilderna..

... från helgen.




Lite beskrivningar:
Rad ett:
Mina nya skor, Finbesöket, Tacos,Jag å Jessica å Paket.
Rad två: Jag (med dubbelhakan..) Porr-stjärne- Jessica, Jag å Marlene, Lindas favvo pose, Björn dricker ur vår VAS!
Rad tre: Emma, Josh å Markus som vi jobbar med. En hel drös av min gamla klass, Pontus och Marlene, Jag å Marlene, Jesse å Linda.


Wishlist!

My wishlist:

*Nåt färgglatt, mössa eller väska. (silver,lila eller...orange?)
*Nya stuprör, mellanblå å strechiga tack.
*Mp3, Iriver helst. En rosa/svart... 1gb går bra.
*Hörselskydd, med inbyggd radio.
*Sex and the city-boxen. Min vanliga önskan... Vem önskar jag till egentligen? Jag tror ju ändå inte att ja kommer få nåt av detta. Det e bara å jobba å bocka av listan.. eller låta den finnas kvar!?
*En rosa "skjuta upp" mobil, men det är inte SÅ viktigt.

Justja, glömde det viktigate... NORSKT tele2 nummer. Mitt norska personnummer vägrar funka till det. Kanske nån snäll norsk vill hjälpa mig...

I wish.

Helgen som var i bilder.

image152

Började med en tur på stan. Det var alltså dom tre till höger som var i Tönsberg på besök.
Sen blev det födelsedagsmiddag, Tacos, mmm!!! Sen blev det party...

Jag köpte NIKE sneakers tillslut. 1100:- NORSKA... saftigt. Svarta i skinn kändes mest rätt i årstiden.. I natt är jag "pålagd fri" alltså, ledig mot min vilja... Måste ju ändå hålla mig vaken så länge jag kan i natt, eftersom jag har torsdag-natt kvar... Får bli ett litet film-marathon med alla dvd jag lånar från Bibblan. Det är lyx det tycker jag, LÅNA i ställer för att HYRA. Ojojoj oj.

På fredag direkt när jag vaknar ska jag å Nidia ta fin-bilen å åka hem till Hälsingland... 80 mil typ...!
Undra om jag kommer få nån födelsedagspresent..?

Det strular som fan att lägga in bilder nu, vill visa mina nya skor+jacka, å RÖJ bilderna från i helgen... Men jag får pröva lite senare antar jag... !

Klem.

vad har hänt?

...kanske du tänker. Jag har inte skrivit sen i förrgår! Nu jobbar jag natt vecka  då har man inge liv.  I går var jag nog tröttast å¨hela fabriken, men det blir lätt så när man sitter på syneBAND utan musik.

Jag vakna nyss, kl 6 nu i kväll, börjar tio igen... sinnessykt!

Födelsedagsfesten som gud ville glömma

Först var vi lagom med folk, alla jag hade bjudit. Sen skriver Pontus ett meddelande "jag och Daniel kikar förbi snart..."  Dom hade med sig 10 personer! Fick lite panik då, får psyk på människor som bara klampar in utan att ringa på dörren ens. Känner sig som hemma bara! HALLÅ det är min födelsedags fest å du är inte bjuden! Kände jag bara.. Shit.

Men tillslut tog vi oss till byn. Eftersom jag inte är som normala personer så villa jag hem så fort vi kommit dit. Med nya skor på fötterna fick jag skavsår så jag blödde, gick hem i strumporna =) Hellre kallt än ont tänkte jag.

När jag kom hem i natt så var jag ensam i huset, trodde jag! Hörde snarkningar nånstans i från.. smyger ner för källar trappen och i gästrummet möts av en sjuk syn. Det stack fram två ben under bäddsoffan. Trodde fan jag drömde.. Var en DELSBO kille som gömt sig eller glömt sig på förfesten...

GAAALET.


I dag är ingen vanlig dag...!

... i dag är jennys födelsedag hurra hurra hurraaaaa!!!
Party i går, tjejerna är här, ja har färgat håret, köpt en ny klänning, har nå grymt skoskav!!!

Bilder från i går kommer snart...

En sak till... Facebook kom i håg min födelsedag, men inte min egen pappa! Han ringde förut men fråga bara om bilen går bra?
tack.

Snart är det dags..

... Snart är tjejerna framme i Tönsberg. Det ska bli så KOSLIGT så jag finner inga ord.
I kväll blir det mys, i morrn lite stan å visa runt, sen TACOS =) Min favvo rätt. Sen lite förfest å sen Tönsberg by night!

I dag på jobbet vart det VASKE så det stod härliga till, alla gick runt med orangea regn kläder... mycket heta... Det gick bra iallafall, ja å Frode hade de göj.

Helgen blir nog underbar.


Gymnasten, tuffingen och balklänningen!

Dom här tre underbara personerna kommer hit i morgon, och stannar hela helgen. Se upp Tönsberg, pumorna på ingång......!


Linda, Marlene och Jessica... snart är dom på norsk mark!
ÅH ja längterrrr!

Ännu mera överraskningar!

I dag hade Frode med sig tårta till mig på jobbet. LYX! Då blev jag glad. Sara skulle egentligen mä få en bit med hon va sjuk (?) på sin födelseda...hm... vet inte om jag tror på det. Men jag fyller ju inte förrän Söndag men ändå fick ja =)

När jag kom hem hade jag fått ett paket på posten av SARA från min folkhögskole-klass. Hon kan det där med presenter hon! Ett mkt vackert fjärilshalsband. Hon vet att jag älskar fjärilar... TACK!

image146
image147

Snyggt va? Det ska jag ha på Lördag =)

Överraskning!

I går när jag kom hem så fanns det här på mitt rum:
Ljusfat
10 röda rosor
ett kärleksbrev
rosa ballonger
halsband+örhängen+ring
2 choklad bollar å i kylen.. Eller "nergerbollar" gjorda av negern. Nidia asså... Men då blev ja gla!

Hon kan det där med överraskningar hon...jag fyller ju inte år förrän Söndag..

image143
image144
image145

Gårdagens outfit

Har en storskjorta/klänning från Indiska som jag är lite.. trött på. Men då knöt fixar-frasse en knut och den kändes som ny. Fingrarna såg knäpp ut på kortet så jag måste redigera. hah! SNYGGT.

 

Nu på morron kvisten ska jag sätta i gång med storkok. Spaghetti å köttfärssås. Yummie!
Ha de!

Nöjd.

Gick jäääävligt bra i dag.
Först stod jag och fyra andra å sprätta pommes påsar= slappt.
Sen var det jag å Sara på "rosenkål" å vi behövde ju bara va en åt gången= pause heeela tin.
Tiden gick snabbt.
Åh vad skönt.
Tänker.
På..

--------------------------------------------------------------------------------------------

När jag var typ 7 så lekte jag med en tjej som heter Maya. Hemma hos henne fick jag smaka jordnötssmör första gången... Vi lekte med småfigurer på hennes rum.
Då berättade hon att det bodde små tomtar i hennes rum som hon brukade se. Det trodde jag inte riktigt på.
 Sen skulle vi gå ut och leka. Då sa hon "jagglömdeensakskabaragåin.kommersnart"
Okej, sa jag.
När vi sen kom in på hennes rum så var ALLA figurerna upp placerade i en lång rad.. under sängen... som att dom var ute å gick...
"Kolla Jenny, det är tomtarna" sa Maya.
Okej, sa jag.




Det satt jag å tänkte på i dag. Men... vad tänkte DU på?

Är det bara jag som alltid hamnar i den här sitsen?

image137

Fan vad tråkigt... men det vänder väl snart hoppas jag..

Mitt älsklingsställe

.. igen.
Världens ände.
image133

Och- gårdagens outfit:


Den överskattade staden

.. Stockholm.
Jag saknar inte Stockholm, orka inte. Fattar inte alla som triiiiivvvvsss. Halllåååå, har du inga ögon?

Utbildningen jag vill gå ligger tyvärr där, känns som jag vill hitta nån annan nån annanstans nu. INTE REDO att flytta tillbaka dit i höst igen. Hellre spyr jag.

Jag tar Umeå (njaaa....) Jag tar Norge (med glädje...)

ja-
Jag tar tillåmed Göteborg.

Jävla mig.

Det finns en blogg jag brukar läsa, men nu har jag inte gjort det på ett tag
för
jag klarar inte av att se henne.
Bilder överallt.. på henne, hennes outfit.. m.m.
I bland har hon fina kläder... liksom tights å knästrumpor å stövlat typ... som det "ska vara" nu.

Men helt plötsligt.... Så dyker det upp en rosa manchester kavaj modell 2001. Trasiga bootcut jeans, fula.

Det blir bara så fel.
Och det stör mig, det stör mig så jag vill spy......



Godnatt....

Guld kant på vardan...

Jag försöker vara glad åt det lilla. Det är en sak som är positiv när man ska leva billigt... att man blir glad åt det lilla.

Dricka mjölk till maten tex. i stället för vatten (gratis!) ... fast bara nån gång i bland. Såklart.
Tugga tugummi. Tog ett i förrgår... Då var det fest.
Vi var bjudna på mat hemma hos Linda å Sara en dag.. det fanns senap, ketchup, rostad lök och läsk!

Det levde vi på länge jag och Emma.

Den 26:e okt är det fest på jobbet... man får 2öl/vin OCH en Pizza för 50 kr. Lyx! Det är nog den enda Pizza jag kommer äta i det här landet iaf.

Nu har jag film kväll med Nidia. Hyrt svenska dvd filmer på bibblan.... LYX de å! Kunna låna filmer graaaatis liksom... I en hel vecka dessutom!!!


peace out.

Ro i kroppen..

..eller helt panikslagen. Det e olika från gång till gång..

I dag åkte jag å Nidia ut till havet, "världens ände" som det heter... Det är så underbart där. Jag kan sitta där i flera timmar å bara prata å glo. Tänk å va där på kvällen med en som man e kär i, vilken dröm... ehh ja tack!

I morrn är jag ledig fast det är måndag. Jaa, vad säger man? Får försöka se positivt på det hela.. jag kanske e värsta super människan resten av veckan å har en massa energi.
 
Far fram som en liten tromb och bara spriiiiider blomkål omkring mig.
Antagligen. 
Har så mycket idéer å tankar i mig som vill ut. Men känner att jag har en gräns å inte vill skriva allt här.... då skulle ni nog tycka att jag va hel sjuk.
 

Jag tar dig en vecka tillbaka i tiden..

... för dom här korten är från förra helgen. Var på krogen Esmeralda här i Tönsberg, hade inte SÅ kul men de blev göj bilder...

 (jag har inte blå-öga.)

Softisch på stan.

Hade en skön dag på stan i dag. Eftersom det är min namnsdag i dag så festa vi till det med ett varsitt tögömmi.

Sen gick vi på café tillåmed. Såhär var det:

image125
image126
image127


Picknick på "världens ände" i bilder...




Det var fantastiskt  fint...

image124

Tänk att jag jobbar....

.... och trivs! det är helt otroligt.

Kom just hem från jobbet å ska läsa lite å duscha. Har vaske (svabba, skrubba, spolat) i 5  timmar i dag, sen sprättat påsar som var full med potatis/morötter/purjo. Dom påsarna som väger nåt gram fel ska BORT.

I går efter jobbet:
Jag å Emma satt i soffan å va tröttisar. Då tuuutar det på gårn å in kommer; Linda, Sara, Björn-olov på jobbet + två vänner till han. "vill ni med på picknick? vi ska till världens ände!"
 
oj.. dit måste de va långt tänkte jag. Men vi haka på. tog fram fin mazdan, borsta bort några fula löv från motorhuven å race-a. Träffa dom andra på ICA å dom hade lyx handlat. Kexar, ostar (mmm!) vindruvor, ostbågar, baguette, juice, oliver å allt man kan tänka sig. De bjöd dom på.
 Vi stod för sällskapet.
Åkte till ett kempefiiiiint ställe vid havet. klippor, horisont, luft, mera klippor, solnedgång m.m. Ett av dom mest fantasktiska ställen jag vart på faktiskt. På 22 år. Ingen dålig idé Björn.
 Där satt vi allihop på filtar å mys mys.

Jag ger er bilder i nästa inlägg för dom är på Emmas kamera å hon söver nog.
Älskerrrre!

Ett pinsamt minne.

När jag var typ tolv så var jag kär i en kille som hette R***** (alla va kär i han) När vi hade bytt sånna där små skol-kort med varann så var lyckan gjord. Jag hade kort på han ; )
Den kvällen låg jag å pussa frenetiskt på kortet.... (helt sjukt, jag vet..) Sen somna jag väl tillslut, rakt in i dimman. På morgonen väckte mamma mig å undra vad som satt fast på min mun.... !? Jag hade haft kortet på läpparna hela natten! Då ville jag dö av pinsamthet.

I dag vet jag bättre.

I dag efter jobbet har jag:
-Handlat på ICA maxi. Alltid lika kul. I dag fick man smaka psysalis. Eller vad det heter...

-Läst i "grabben i graven brevid" Har redan läst den men i går när jag var på bibblan så leta ja svenska böcker å de fanns inte så överdrivet många... så den fick följa med hem.

-Somna men vaknade genast av kylan i mitt rum.

-Gjort matlåda till i morrn med quinoa. Och ätit korv på norskt vis. (man rullar in korven i ett mjukt tunt potatis-aktigt bröd.) Åt bara 1,5. Sen ville jag spy. Måste ha krympt magsäcken eller nåt!?

-Sms:at upp nästan alla pengar på mobilen.

-Bestämt när jag ska åka hem till Hudik...det blir fredag 19:e okt. Inte långt kvar. Men ska tillbaka onsdagen 24:e för på fredagen efter det är det FEST på jobbet. Å det vill man ju inte missa...

-Bloggat lite och skrivit ett lååååångt mail till marlene på facebook.



BÅDE Calle och Alex Schulman har slutat blogga. Jag känner mig tom inombords och fattar ingenting. Ännu ett exempel på att ingenting är var det ser ut att vara, och man kan inte lita på NÅN.

Peace out!

De e mycket nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. är så mycket som rör sig i huvet. Det handlar inte bara om helgen, massa mer saker. Försöker lägga lite kort som vägleder.
 Det är grymt de. I dag har jag jobbat 06-14 och nu har jag vart vaken sen tre i natt. Somna elva- Sykt. Har duschat nu å kollat på "andra avenyn" på datorn.. bra serie de.
 
Är så jävla less på en person just nu men de känns som de kvittar vad man säger.. Jaja.


(en av mina tavlor...)

RSS 2.0