Snö, skidor å AFTERSKIIIIIII

Tjena puman!
Kom upp till stugan i går, helt oväntat har vi internet! Mallisch har ju mobilt bredband till sin, grymmast.... Ställde klockan på halv åtta i morse, duktigast i stan.
 Sen hade betjänten (mormor) dukat fram tomtegröt m.m till tjejerna... ;)  Hyrde grymmaste skidorna av Jesses bror i skidshopen. Väl ute i backen blev det typ snöstorm å vi var nästan ensamma... det var grymt skönt ändå, man känner att man lever... Backen var hård, men ganska perfekt.

Tog en välförtjänt pause i hovdestugan, varm oboy å lax-ciabatta. Godast. Vi stod ut till halv ett, sen hem å powernappa. Ärligt, vår stuga har bästa jävla läget! Jag är så glad!!!!!! 5 meter till hildingsbacken å skidbron. Kanske 200 meter till hotellet ;)

Afterski var vi såklart på å. Fan vad gott det är med öl å chilinötter. Helt okej coverband som spelade, "feejk" tror jag dom hette. Det blev årets röjiga party där... wawa wiiwiii!!!!!

Nu ligger jag i stugan, vi har den understa lägenheten själva, grymt skönt å lyxigt. Uppe bor mormor å min moster med kaaar å 2 barn. Jessica sitter i bilen påväg upp nu å förväntar sig PARTY med stort P.

Kanske jag ska duscha, öppna en öl å bjuda på mig själv? Ha deeee!

Snabbt inlägg...

Vill bara meddela att den här veckan har vart en dom bästa i mitt liv. Party, skumpa, alla mina bästa vänner på en å samma plats (Hudiksvall) å sova över hos varann.

JAg har hemskt bråttom nu, Marlene kommer snart å hämtar mig, vi ska dra till fjällen i kväll. Vemdalen, till min stuga! Yihooo! Nyår! Skidor! Livet är en fest!
 Därför kommer jag ikke skriva på ngra dar. Kommer antagligen hem från fjällen på onsdag... sen på fredagen lr nå så åker jag tillbaka till Tönsberg...

SEE YOU!
GOTT NYTT ÅR!!!
Jenny

Dagen med stort J.

Julafton.
Ska lägga in bilder sen, efter vi öppnat paketen å sånt kul. Hitills har det vart en rätt dö dag.
Började såklart med skinkmacka med senap. Godast. Sen kollade jag på en beck film. Sen åkte jag å farsan till min faster... Även att vi fick veta i går att pappas bror har dött. Alldeles innan jul.. kunde inte gud ha väntat lite?

Var hos Marlene en stund nyss åxå. Fick julklapp av na å race:a lite med mercan. Jävligt kung bil mamma köpt! Har det brunnit för na? Hon som alltid säger "det spelar ingen roll vad man skjutsar arslet i!" Det tror jag inte längre ett ögonblick på. Bild kommer, för den vill du se, de löööve ja.
 
I morgon kommer det 17 pers på middag till oss. Nu e vi liksom bara familjen.. Det blir mina mostrar å deras familjer, mormor, hennes syrra med karl. Fullt hus. Kul de å. Kusinerna e så söta. Sen vid 5 får jag räsa in till stan, ska vara hos Jesse kl 18:00. Alla brudarna på ett å samma ställe... sen stadt! Givet!
 Fast iof, det kommer nog va roligast på förfesten, inge kul å trängas så syyyykt på tsadt, hur många släpper dom in egentligen? 100.000?
Av det jag minns från förra året (det är lite suddigt) så fick man köa en halvtimme för att byta våning. Tappar man bort varann är det adjö sen. Kört.

Men. Alla som jag vill träffa kommer nog va där. Jag ska ikke bli för full. Bara dricka typ 1 cosmopolitan ute... salongs! På fredag bär det äntligen av till fjällen, Marlene har fixat v70:n. Kung bil, kung tjejer, kung vemdalen.


Akkurat, ha de!

Säg vad du vill...men:

Brittan är grym! GOD JUL!


Mina nya rekord:

Rekord i långkörning, ca 10 timmar för min del, minst.
Rekord i förkylning.. har blivit sämre igen, känns förjävligt.

Kom just hem, 13 timmar efter jag lämnat mitt hem i Tönsberg... kjutsat hem Via-borna, tvättat bilen, hälsat på Jesse... Å nu sitter jag i Bjuråkersskogarna. Tröttare och snorigare än någonsin... ska ta två Ipren å gå å lägga mig. Gläder mig nå grymt till juldan.. åså julafton såklart.
 För i möra må jag ha lite ork till att städa rummet å åka in till stan en sväng.
Fan, jag märker att sssss tangenten e eg. Jag menar SEG. Fan.... ge mig lite flyt å en frisk hals.

Jag gör vad som helst! AKKURAT HA DEE!!!

Mina nya party skor:

image347


Visst är dom fiiiin!?
Måste bli en riktigt tjej å lära mig sånt här.
För övrigt så var min energi heeemskt liten. Som jag skröt i går. I dag är jag mattare än någonsin... näsan rinner. Fräschast. Hemma från jobbet. Svagast.


Nu ska jag bädda ner på å kolla på "nils karlsson kryssning" hahahahhahahahh
I morrn på morgonen åker jag HEM!

I made it!

Jag klarade det! Alltså jobbade hela dan, till 11 i kväll. Kanske inte låter sååå jobbigt, men innan jobbet i dag kände jag mig hemskt sjuk å gruvade mig hemskt mycket. Men det gick bra. Jag lalla på med mina prislappar å försökte undvika klockan med blicken.... Det fungerade. I morrn jobar jag bara till halv nio. Sen snabbt hem för då sitter det några GRO-tjejer här å vi ska kolla på "The shining" waooooooiii.................. Dricka glögg å säga "hejdå".

Lördag morgon= HEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu längtar jag g-r-y-m-t mycket till fjällen, nya skidbraller har jag åxå. Tänk dig Marlene när vi sitter i linbanan påväg upp på toppen. Himlen är blå... allt perfekt! YES!

image346

Ta ett djupt andetag.

Ska pallra mig till jobbet i dag. Varit hemma 2 dgr. nu men är det dags att ta ett djupt andetag, klä på mig varmt å stå ut. Tvingade i väg mig själv på stan i dag, ville hitta vinterjacka och party-skor å sista julegåverna. Blev ingen jacka nu heller. Jag får frysa på... Men partyskor har jag hittat. Dom är kanske inte... klockrena men fina.

Lägger in bild sen.

Gud vad jag gruvar mig för jobbet.... kommer frysa, snora, bli matt.

3:e julen utan..

...morfar.

Hela mitt liv (utom dom senaste två åren) har jag firat jul hos mormor å morfar. Först har vi varit hemma till kl14 typ, å sen åkt till Rogsta. Det kommer ladrig bli samma sak igen. Julen 2005 åkte vi till fjällstugan å allt va tråkigt. Förra året ar vi hos min moster å det var lite bättre.
 I år ska vi va hemma hela dan å det blir konstigt, men ganska skönt ändå. Men jag kan känna att det är sorgligt, att det aldrig kommer bli som förut igen, vara i salen hos dom å alla e där. Det var givet vart man skulle ses. Men det skulle inte vara kul när en stol va tom.

Jaja.. lite funderingar nu på kvällen bara. Hoppas han har det bra..... det tror jag.... å jag vet att vi kommer ses.

image345

Piffa upp sjuka dagar?

1. Sex and the city, marathon glooo.
2. Grönt te i mängder.
3. Citron/honungsvatten i mängder.
4. Goda halstabletter.
5. Blodapelsiner (har inga!)
6. Ny svensk tidning, typ VR. (Har ingen!)
7. Godis. Nee... inge sugen.
8. Nån som pysslar om en, handlar åt en å slänger snor papperet. Emma?

Saker som måste göras:
-Hänga tvätten.
-Plocka ur diskmaskinen.
-Köra några mil med bilen så att batteriet laddas.
-Tanka bilen.
-Gå på stan å handla det sista inför jul.
-Gå till Proffice i morrn å spörra dom om jobb efter jul. Gilde?
-Få julklapp av proffice (en mugg? nyckelband..?) You name it!

Gillar listor. Men nu ska jag bädda ner mig i sängen igen.
I går fick Linda friheten att ta min bil till jobbet. Tro på fan att dne inte startar kl 2 på natten när hon ska hem. Oturen numero uno. Jag vet ju egentligen varför det hände, batteriet hade laddat ur. Så kan det bli när man bara kör massa kort sträckor hela tiden. Stackars bilen... Så snart är det dags för en långtur.

ÅÅÅÅ vad sugen jag är just nu på att skrapa rutorna. Det slutar väl med att jag ramlar i hop å fryser fast på gårn.

Lotus nosar på julgranen förra året. HEMSKT fin.

Vider-veder:

Om den här bilden e på riktigt så spyr jag.
Vilken beach-puma. Vilka schyssta sillar!

image341

Summa sumarum

...av denna dagen.
Legat å sängen exakt hela dagen och glott på SATC. Det går iof inte av för hackor, men de suger att va sjuk.. Jag är en sån som aldrig gråter till filmer, men i dag -måste jag erkänna- så kom det en tår till "Sex and the city" när Carrie varit otrogen mot Aiden, och berättar det för honom. Han blev hemskt ledsen. Jävla bitch.


Nu ska jag kolla vidare? Orkar jag gå till jobber i morn? orkar inte va SÅ besatt a pengar just nu så att jag blir sjuk på jul i stället. Tar det hellre nu.

Ciao.

Fredag + Lördag i bilder:

Vi börjar med fredag och lönepils på maskinisten, med gro gänget:


Linda W säger "Vill du ha den där spegeln Jenny?" Jaa.. klart jag ville. Kvällen slutade med karaoke på "Brygga".

Lördag och julebord hos "Svenska kollektivet"
image323
Kunde verkligen inte bjuda på mig själv på det här kortet, men dom andra va ju så fina..



Det var julklappsutdelning även, jag fick en tatuering, som jag tyckte var hemskt fin. Nu känns den mest... hemsk. Jag och Signe åt vörtlimpa endast för Lisabis skull, haha det är ett HEMSKT kul internt skämt.


Sista bilden är ett julerim till prinsess-plåster! hemskt bra Linda Wiklund.
Även att Emma prov-prutta nåns julklapp. Jag lära blåst upp för mkt å hon satte sig för hårt?
Den explodera i allafall!



Det snöar!

Nu börjar det bli vitt i Tönsberg. Snö alltså. Oj, jag var inte beredd.

Okej, klockan är tio, jag börjar jobba klockan 14. Vad göra? Gå på stan känns liiite tight, å trist å få snö fulla håret... Mitt rum är nystädat (!) så det kan jag inte heller syssla med. Måla? Kanske det... det är det kulaste jag vet å jag har flera dukar kvar. Promenad? Det snöar som sagt... inge sugen, behöver snowjoggings tror jag.

Fast den här jobb dagen blir inte så jobbig ändå. 14-20:30. Det klarar jag, fast jag har grrrrrrrymt ont i halsen.


Måste göra den här veckan:

Köpa julegåva till syrran.
Köpa julegåva till tjej-förfest-juldan-knytkalas grejen.
Slå in julklapparna jag köpt.
Tvätta å packa för hem-resan.

I natt drömde jag att Linda, jag å Emma hade bokat sista-minuten biljetter till Thailand. När jag upptäckte att jag skulle missa jul + nyår så avbokade jag. Fatta då hur mycket jag längtar. Hem och till fjällen.

Here I come.

Terapi/Rehab

Jag skulle ätit mer å druckit mindre. Kom på det i dag... Försökte "bli mig själv" igen å måla en tavla. Först psyyyykstäda jag mitt rum, bytte sängkläder, dammsög å allt på 2 minuter. Sen målade jag. Emma blev nästan rädd. Sa att jag lika gärna skulle kunna suttit å dunkat in huvvet i väggen..

Nu lämnar Josh snart Tönsberg, känns hemskt trist.


Herregud vilken kväll.

Ja i går var det alltså julbord. Det omtalade julbordet.
Det började hemskr bra med god mat, julklappsutdelning, jag å Emma lekte dj:s. Kändes som det var lite "fel" för alla andra satt lugna å diskutera. Spritens fel.
 Heeeemskt ovanligt av mig att dricka sprit. Och nu vet jag liksom varför. Vi skulle va fin å dricka strawberry daquari (eller hur det stavas) vart för mkt av det goda tror jag.
Börjar lessna hemskt på allt festande, vet inte varför men jag vill på nåt sätt inte uppfattas som en sån person... låter konstigt kanske men det känns inte som jag. Undra om jag snart kommer att falla tillbaka i mina "gamla" mönster när det gick flera månader mellan gångerna. Tappat suget.
Fast på ett sätt vill jag inte det... borde kanske bara schlappa. Här och nu känns ju ändå som time of my life.
Det här kanske bara är nån slags "dagen efter ångest" som satt in!? Jag brukar minnas a-l-l-t. Men ligger det en spritflaska i min väska? Det är ju bara en liten slatt, men var kom den i från?

Men nu vill jag bara slå mig hårt på handen. Närå så hemskt var det väl inte, tog iaf taxi hem. Hade jag gått hade jag nog inte kommit längre än till Ica. Gått vilse eller nåt.

Har massa bilder jag vill lägga ut, men kameran dog just så det blir lite senare..
Var på löne pils i fredags också, med Gro gänget på Maskinisten. Den kvällen slutade på "brygga" med karaoke. Jag skråla med i "Living next door to Alice" med Linda Wiklund.

Oj vad långt jag skriver. Finns mycket i mitt huvud just nu. Nu har vi tänt tredje advent ljuset och myser i soffan framför marathon avsnitt av "Bonde söker fru".

Tack för mig.



Wihoo!

Förmiddagsveckan är slut!
Jag slipper gå upp 04:30, ända tills nästa år! Hur ska detta firas?
 
En liten karneval på Tönsbergs gator å torg? Ett Ronja-skrik som hörs ända bort till Gro? Eller kanske lönepils, slinga håret, julebord i morgon!! Ja tack. Så får det bli.

Kung helg... å snart hem =) känns som jag drömmer.... nyp mig!

Glömt berätta!

Mami å Papi har tydligen köpt en ny bil! Fick chocken häromdan när dom ringde å sa, så nu längterrr jag hem å köra fin-mercan. Oki den e inte världsny (2001) men rätt så. Om jag har fattat det rätt så ser den ut typ såhär:



I kväll ska vi på "madcon" på farmanstredet (gallerian här) å sen är det bara en jobb dag kvar... =)

Längtar till nyår.... :)

...och här e klänningarna (min å marlenes!)


Maskinisten, kyyyyla å burgare.

Jaaahdå... ännu en jobbdag klarad! yihoo. Nu behöver jag bara kliva upp sådär psyktidigt 2 dgr till. Nästa vecka blir det eftermiddags skift. Det va jag värd.

Efter jobbet däcka ja (nähä?) som vanligt. Hade ställt klockan efter en timme å allt, men ja söv söv söööv. När jag vaknade slog det mig att jag bestämt med Simon att vi skulle fika, var just påväg att ställa in, dra upp täcket lite till. Men så gör man ju inte.
 Han klarade den fantastiska utmaningen att övertyga mig. Så jag gick ända till maskinisten i kylan, drog med mig Sigge åxå. Sen övertala han mig att äta hamburgare åxå. Men det gjorde inget för det var den godaste jag ätit... typ.

Gud vilken meningslöst blogg inlägg. Ett äkta "dethärharjaggjortidag" inlägg. vem hat intresse att läsa liksom. Jag kanske borde tänka på att skriva mer...hm... hur ska jag säga!?... alltså skriva mindre internt.



Tycker inte du åxå det?

Min nya lilla kärlek:

image314
Creative zenstoneplus.

Kände mig lite fööör rik i dag när jag kolla kontot. Snabbt avhjälp. Hahaa.... nej men ärligt.
Behövde behövde behövde... Min kära lilla Iriver är borta... snodd? Aja, i morrn blire det göj på jobbet med den där i lurarna... no more radio tönsberg! Gilde har den kassaste mottagningen i kommun.


Angående jobbet så gick det faktsikt hemskt bra i dag. LOL... hehe kom på att jag inte ska spörra "Nav" så ofta, för då tror han att jag e grym. Jag smygfrågar käringarna i stället. Ger han några lättsamma flin.


Stämning!


Numero uno...

En sak till bara. Har hemskt många favvo ord just nu, ett av dom lyder:


Numero unooo.

Ny vecka.. nya tag!

Har inte direkt hunnit v-i-l-a i helgen. Vad är det???

Så nu har man kört i gång med morron vecka. Hell yeah vad trött jag var i dag på jobbet. Galet.
Dagen flöt på bra, ville nästan göra high five med mig själv. Men man ska faaan inte ropa hej innan man hunnit över bäcken.. Gjorde feta misstaget. Det var så piiiiiiiinsamt.

Brevid min dator/maskin finns en typ hiss där man travar färdig-packade backar med julskinka.
Man får stapla MAX 9 backar.... Jag råkade visst få in värsta
flowet.
 
Körde på tills det var 14 BACKAR. Stapeln räckde nästan upp till taket.
Ett rent helvete.. Fick kuta efter "nav" (vår lilla mentor som lär upp oss...) och få hjälp att få ner skiten.

Man kan liksom inte bara hissa ner den igen.. för det var för många... Men ärligt, tänk om hissen pajjat!? Hade jag väl fått jobba gratis i ett halvår kan jag tro. Nav (som är en redig karl) Tog en stege, klättrade så högt upp han kunde å langa ner backarna till mig. Sopan.

Haha... men det var jag värd, Linda har ju liksom "gjort sitt" på den fronten kan man tycka.
Kung vi är.

Familjen:

Söndag och LAN hemma hos "familjen ninja"

image313

Jag pratar bara LAN språket:

LOL

IRL

BRB!!!!!!!!

Det finns INGA gränser.

Okej.
Grandiosa (som en äkta norsk) i ugn.
Coooola. (Tyvärr redan uppdrucken.)
Så jävla mycket skratt sen i går.

Hemskt kul. Var på en röj fest först, å då menar ja röj. Folk pajja allt i sin väg, men det gjorde inget, hus helvetet ska liksom rivas. Dom som bor där bryr sig inte ens om att städa, bara fortsätter syyyyka.
Sen blev det krogen för hela slanten, med ett kort stop ;)
Helt jääääävli.

Hemskt länge sen jag palla en tvådagars (fest) så nu är det söndag=vila. Nå grymt....
Blir morronvecka nu så de e slitsamt, kliva upp halv 5. Fan.

Träffade min kusin (Paula) i går å. Visste att hon skulle komma å stanna i 2 veckor nu men ja blev ändå paff när hon dök upp på förfesten. Kul de. Vi ska jobba på samma avdelning nu å. Jag e färskingen.


Det var fan nästan CISSI fest i går, för den som vet vad det är..... gymnasietid.


Snabb update:

Fest i går = grymt kul. Gjorde tom Emma sällskap på "morgon promenaden." Och den här dagen har varit grymt kul, först en snabb powernap. Sen stan, träffa a-l-l-a vi känner. Det är så kul med Lördagar.

Sen fikade vi på maskinisten. Gick hem å piffa sig igen, orka! JA.
Så nu e vi nå grymt bjudna på en ferre. Dags att gå... jag är sminkad å klar, men dom andra då?



Jalla, jalla jalla!

Fan då.

Inte sjuk, snäääälla gud. Det bränner och svider i halsen. Mitt huvud känns... matt.

Var länge sen jag var sjuk nu. Å VILL INTE BLI DET! Kan vara det att jag jobbar i typ nollgradigt. Känns ju sådär. Nu ska jag söva, dricka citron/honungs vatten. Det bästa man kan gö när man känner sig såhär....


Pöss å gonatt.



Justja, i dag gav jag å Linda varann "dagens ord" - ett ord att tänka på å stäva efter under dagen.
Mitt- Pålitlig.
Linda- Seriös.

Undra vad det blir i möra? Slampa? Bajskorv?

Gaaaahhh!!

Jag har sån julstämning. Vill baka lussebullar och slå in julklappar.

Fnitter och köttbitar.

Hola espanola.
Just hemkommen från jobb, men jag känner mig så hispig å pigg så jag ska va vaken lite till... Man blir det när man jobbar med Linda, eftersom vi känner varann så bra. Blev lite närvös (närrrr-vös) att dom tycker vi e oseriösa.. men neee det borde dom verkligen inte. När vi jobbar så gör vi vårt bästa.

 Mer än så kan man ju inte ge?

Linda e fan min idol, som pricken över i just innan vi slutade så tappde hon handdatorn/scannern mitt mellan fötterna på chefen så hon fick krypa runt hans ben å leta den. Hah! Det gjorde kvällen.

Så nu vill jag mest skratta.
Det är 10000+ grader på mitt rum nu men det blir skönt. Nån stänger visst av värmen i vårt hus hela tiden så de e antarktis varje morgon. Olika viljor? Eller nåt sånt... Ja säger bara, hellre betalar jag ngn hundring mer än att bo på nordpolen.

Vill ha en mp3 nu. Ska nog köpa en rosa creative, 2 gb, 598:- på Claes Olsson. HEMSKT va fin den är. Det vore liksom mysigt att ligga å lyssna på Winnerbäck nu innan man somnar... eller moneybrother, för all del.

En till sak. Dolly Parton ska ha Europa turné i vår igen. Juni i sthlm. Det är nåt ja skulle vilja ge pappa, en biljett dit. Vore grejjer.


nuss nuss sööööva!


Nytt jobb rapport:

Jag och Linda började alltså på Gilde/Nortura i går.
Över förväntan. Varken äckligt, långtråkigt eller as jobbigt. Fick börja med att plocka färdigpacketerade varor. Sånt som ligger i affären liksom, korv, skinka m.m. Man använder sig av en liten hand dator som man scannar och ser beställningar i.
 Trodde aaaaldrig jag skulle förstå mig på den men det gjorde ja (!) I dag ska vi gå vidare med prismärkning. Är så gla att vi hamna där vi hamna. När vi gick på rundvandring så såg jag minst 10-15 personer jag kände igen. Hudik å Delsbo folk. Han som lär upp oss går förresten inte av för hackor. Det roligaste på hela kvällen var när vi skulle gå och hämta typ plastgrejjer med hjul på (som man sen ställer backarna på) och dom stod i 2,5 meters travar. 
 Jag skjutsa på min lite försiktigt när den plötsligt börja svaja! Som tur var var vår leader där å fånga upp. Phu! tänkte jag.

En sekund efter hör jag ett BRAAAK, hahahhahah Linda hade vällt hela sin. Hon skratta åt mig först. Det av hon värd. Gula plast grejjer ÖVERALLT. Haha. Det va hon värd :)

Det var allt för stunden... måste på ICA nu innan jobbet. Det är dassväder. Gå lr åka bil?
Nuss å Klem

KUNG bilder från helgen

Här kommer lite bilder från min gbg tripp:
 Färjan från Horten till Moss.
 
Glögg hemma hos Marlene, å provrums-outfits.

Go mat på stan, shopping och min nya nyårsklänning. Den är blankare i verkligeheten, M köpte en röd.
Sen vart det lite vin å vi drog till Liseberg för att träffa hennes arb.kompisar:

Jul på Liseberg va bra grejjer!

image303


Sen efter julmys och glögg vart det mer party stämning.



Som du kanske märkt kommer bilderna i tidsordning.
Så nu var helgen slut å dags att dra hem till Norway.


Uddevalla bron, knäppa kort samtidigt som man kör bil? Jeeesus vilken simultanförmåga.
Hej svej!

Tillbaka i Norge.

Tänkte berätta lite ommin underbara helg.
Jag drog alltså till GBG till min kära vän Marlene. I fredags kom jag dit. Bila å färja nån timme men det kändes hemskt snabbt. Tycker att det är grymt skönt att köra bil själv, man lyssnar på den musiken man vill, sjunger högt och tänker jättebra.
När jag kom dit på fredag kväll blev det Tacos och Idol.
 Lördag och dags för stan.
Först åkte vi på köpcentrum å sen gjorde vi stan. Marlene är en sån som vill att jag ska köpa a-l-l-t. Att allt är fint, att jag passar i det å det å det. Att jag ska ta mig råd osv. Kände mig hemskt svag för det så det resulterade i en hel del nya inköp. Det blev hög kjol, Skinnjacka, AS fina skor för endast 99:- på skopunketn m.m.

Bilder kommer på det nya. Och självfallet bilder på oss, partykvällen och "jul på Liseberg" med massa fin belsning, glögg, regn..... å bira. En äkta partykväll avslutade vi med på Lördan. Slutade dock med att vi (?) tappade bort varann. Å eftersom jag knappt kan åka spårvagn själv (ja klara re!) så blev det lite kämpigt.
 Marlene själv, hon va på G att hoppa på färjan till Danmark. Sjukast. Som tur var gick de ingen båt denna natt.
Det känns hemskt skönt. Ja söndag= bara trött, inte bakis. Mer shopping. Vissa kände att dom ville spy å dö, men stod i mot trycket å svepte lite cola som medecin.

Hade det kungligt i helgen iaf. Just nu längtar jag mer än mest efter Nyår. Jag å Mallisch köpte ååårets finaste klänningar. JA likadanna, jag bryr mig inte om sånt. Jag svart å hon Röd. Ska snart lägga upp bilder.
Bondbrud-klänningarna.

I dag börjar jag på ett nytt jobb. Kött/slakteri/stackars-djur ställe. Eller stackars mig? Nejje, jag tar vad som bjuds. Ska ju packetera så det blir nog bra. Fram till jul är det som gäller, sen höppes jag att ja får jobb på Tine. Bättre betalt, mjölk i stället för kött å korv.

Ja tack.

RSS 2.0