Farligt för mig..

Inspiration är nästan farligt för mig.. Jo, det är sant. Jag har blivit så besatt a modebloggar, och alla snygga outfits-bilder. Och det ger mig SÅ mycket inspiration så jag blir helt frustrerad. Helt. Och då menar jag totally.

Längtar efter min symaskin,
och efter ett rum som är bara mitt.
Fullt av pärlor och tyger och krims krams å målafärg. Ett sånt m-å-s-t-e man ha när man ska bli designer. (läs "ska" inte "vill"...)
Finns en massa snygga bloggar där ute... en heeeeel värld. Folk kan ju inte göra annat än att sitta å blogga. Kolla på mig. Redan. Fast. Det är bara för att jag vet själv hur jvla värdelöst det är med sånna som har en blogg men uppdaterar den typ var 5:de dag. Och vad är det då för jävla mening?

Gatorna blir snart tommare och tommare.. alla bloggar. Till och med när dom sitter och skiter (se bara på calle schulman.)
Man kanske åker till ICA maxi på söndagen, bara för att man MÅSTE handla nåt. Och då kan man se på alla dessa bleka människor att dom har det precis som dig.. Fyrkantiga ögon och nästan nerskavda fingeravtryck. Men det kan det ju vara värt.


Fan vad stolt jag är över mig själv, är hemma själv fast brudarna är ute å partar, det kan man också må bra av i bland.

Bjuder på en bild av mamma (mitten) och mina mostrar. Dom mogna kvinnorna var du värd.

image33

Kommentarer
Postat av: Solkraft

Ojsan..eller vad säger man höhö....värsta idolbilden..tralalalala...
Har köpt strumporna du beställde damen. Blev 12 för 100:- , tog lite olika...häftiga, fina, praktiska..osv..få se vad du tycker!
Favvo-Moster håller ställningarna *Jabadabadoooo*

2007-09-09 @ 21:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0